Lack!!!

Datum
Så irriterad på dagens väder!! Så trött på dåligt väder just nu, men vad kan man säga det börjar du bli höst. Iallafall vi skulle ha haft Origenteringsdag idag uppe i Rånäs, men eftersom det var klass 1 varning i både blåst och regn så blev det tyvärr inställt. Jag är inte så jätte förtjust i origentering men nu hade jag taggat upp mig hela helgen på origentringen, sen får man ett mess min kompis 15 min innan man ska dra till skolan att vi inte ska ha origentering. Gissa om man blir frustrerad... Så vi ska ha det med 7:an på Onsdag. Vilket var den sämsta dagen att välja det på för det tacos i skolan sen så har vi hemkunskap och då skulle vi göra hemgjord kebab. 
 
 
 
 
 

Bästa filmen NÅGONSIN

Datum
I´m in love with THE FAULT IN OUR STARS AKA FÖRR ELLER SENARE EXPLODERAR JAG .... Jag är seriöst IN LOVE med världens bästa film. Jag kan inte fatta att det har tagit så lång tid för mig att kolla på den. Helt jävla AMAZING... Jag har redan sett den 3 gånger på typ 1 vecka. Tycker att denna film har så fin "Story". Jag kan nog lugnt säga att jag inte är den ända som inte fick tårar i ögonen eller ja i mina ögon var det värsta niagara fallet HAHA typiskt mig. Väntar på att boken ska komma, är sååå taggad på att läsa den. Hoppas vekligen att den är lika bra som filmen. 
 
 
Kan lugnt rekomendera denna film. PS För ni som är lite extra känslig för soliga filmer, ha näsduckar med er :D 

Följ mig på bloglovin

Datum
 
Lantis med en kamera
Linnea Nordvall heter jag som bloggar här. Då jag är en riktigt usel bloggare när det gäller att skriva saker är detta endast en fotoblogg där jag lägger upp mina bilder jag tar. Stort fotointresse ja!
Fotar med en Nikon D3200 + AF-S NIKKOR 55-200mm
Kontakta mig: Linnea.nordvall@live.se