Annorlunda inlägg

Datum
Här kommer ett lite annorlunda inlägg än vad jag brukar göra på denna blogg. Idag då var jag och min kompis Hanna i stallet för att vi hade hyrt varsin ridskolehäst i 3 dagar, såå kul :D Hanna red den gulliga ponnyn Spotty, och jag red den stallets nykomling Gamlet. Han kom innan sommarlovet menjag hann inte träffa honom då. Så jag blev jäte överraskad när Sara (ridskolechefen) sa att jag skulle rida han när jag ville rida Mulle. Men det var jätte kul att få testa att rida en nya häst, har inte gjort det på ett tag. Iaf det var as kul.
 
Imorgon ska vi vara där redan vid 9 för vi ska hjälpa till med dagslägrena för små barnen. Sen så hade vi tänkt att rida ut en sväng i skogen vid 12 typ. Älskar verkligen att rida ut i skogen. Sen så onsdag är den våran sista dag som "ägare" till Spotty och Gamlet. Det kommer att kännas konstigt att inte rida dem (HAHA vi ska bara ha dem i 3 dagar men det känns långt ändå). Så kommer mina närmaste dagar att se ut iallafall :D Kommer nog bara skriva såna här inlägg när det är nog jag verkligen vill dela med mig med er' :D 
 
Föresten för några dagar sen så anmälde jag och Hanna oss till våran första kanintävling. Ska bli jätte kul att få tävla, har tänkt anmäla oss flera gånger förr men det har inte blivit det. Men nu är det officiellt att vi ska tävla den 26/7 i västerhaninge. 
 
 
Lantis med en kamera
Linnea Nordvall heter jag som bloggar här. Då jag är en riktigt usel bloggare när det gäller att skriva saker är detta endast en fotoblogg där jag lägger upp mina bilder jag tar. Stort fotointresse ja!
Fotar med en Nikon D3200 + AF-S NIKKOR 55-200mm
Kontakta mig: Linnea.nordvall@live.se